tirsdag 6. mai 2008

Seriestart!

Da er uka kommet for det vi alle har ventet på - seriestart i ligaen for de mildt tilbakestående, også kjent som Bedriftsfotballens 3. divisjon!

Vi hadde en lett trening i går, som vil si to timer med ganske bra trykk og innsats på kunstgresset ved Marienlyst. Som alltid spiller vi bare på små flater med livet som innsats, noe som alltid er en utfordring for tunge meg. Men gjennombruddspasningene sitter, løpene tilbake er bare mildt horrible, og skuddene går ihvertfall hardt, om ikke akkurat i påtenkt retning alltid.

Etter en times spill forsvant noen av oss, og de fire av oss som var igjen, spilte på halv bane mot fire andre slasker som luntet rundt der ute. De scorte et par på oss før vi fant formasjonen, så kom vi grusomt tilbake og dominerte sammenhengende i en halvtime. Gamle Jacobsen dro to fantastiske dribleraid på høyresiden som endte i scoring, samt et volleyskudd som rettferdiggjør at de kaller meg den skalla, bleikfeite Nannskog. En hodeduell i stor fart ble det også, der en liten tynn stakkar kom i høy fart og møtte en vegg av ostekake og pizzabunn. Jeg merket smellen, mens han spratt avgårde og måtte kjempe med døden i noen minutter. Noen fordeler skal man ha av å være bælfeit.

Kroppen kjennes klar for seriestart, som er i morgen kveld (onsdag 7. mai) i Mjøndalshallen. Vet ikke hvem vi skal møte, men sjansen er stor for at det blir kjedelig enveiskjøring og voldtekt med taggete, massiv metall-draug. Og ja, dette driver vi med frivillig.

East side!

4 kommentarer:

Kjetil sa...

Hvilke lag er med a?? kan sette opp en tabell konkuranse ;)

Kjetil sa...

Dere begynner mot Team Peri

tipper 6-3 til dramkam.. 2 målgivene av jacobsen!!

Kjetil sa...

http://idrett.speaker.no/07/table.aspx?TournamentId=294805

skal sette opp tabell i morgen ;-)

Lam Hai sa...

Dæven... Litt trist å tenke på at ett eller annet sted, så sitter det et menneske og får lønn for å følge med og skrive inn den infoen. :)