søndag 9. mai 2010

Euroline felles tur

Skriver den jeg så blir det ikke kluss i rekkefølgen for meg.

Slobo, Lam og Ravn hadde planer om å røre på seg og grille litt etterpå. Lam fikk en kneskade i en fotballkamp et par dager før og droppet løpingen. Ravn fikk ultradebuten flyttet til dagen etter så han droppet alkoholen. Men dog Slobo og Ravn satte fart innover konnerud skogene rett etter kl 17 på fredag. Nydelig vær men litt vind gjorde att det var greit å løpe i langt. Løp inn på sti bak Hadelandsdammen og dukket ut på skogsveien rett før Kølabond. Fint og tørt nesten hele veien.

Vi holdt greit prate tempo og vi bestemte oss for å gå for Hellashytta. Valgte skogsveien og ikke stiene for å slippe unna gjørme. Godt valg for det var fint løpeføre med unntak av noen skyggepartier hvor det faktisk lå godt med snø. Klokket inn på Hellas hytta på omtrendt halvtimen. Møtte ingen folk på vei inn. Snudde ved Hellashytta og tok samme vei tilbake. Her møtte vi et par karer på vei innover og ble liggende bak et par på vei tilbake. Vi valgte å holde vårt tempo men tok sakte men sikkert innpå de og passerte de ved Hadelandsdammen igjen.

Herfra og inn var det en liten sprint, så dusj og deretter grilling og et herlig stykke kjøtt innkjøpt av kjøkkenskjef Lam. Med så mye digg å spise var det duket for et digg måltid. Takk for turen og ikke minst takk for kvelden! Satser på en ny en i juni vel??

1 kommentar:

Jørn sa...

Veldig bra tur ja. Merker at jeg har mye å gå på i forhold til fjoråret men det er ikke så rart.
Helt klar for en tur igjen i Juni og satser vel på fullt oppmøte også da.

-S-