fredag 28. mai 2010

Løping med håndballjentene

I går var det løping med håndballjentene igjen. Nå var det 5. turen siden vi satte i gang så de fikk beskjed om at det kom til å bli en litt hardere trening i går og at det var lov å være skikkelig sliten når vi kom tilbake igjen. Løpsfølelsen burde være inne nå og vi la som vanlig ut i rolig tempo for å varme opp.
Etter ca 15 minutter satte vi i gang med første øvelse som var stigningsløp. Rolig jogg i 30 sekunder, 80 prosent i 20 sekunder og så 10 sekunder full spurt og ned i 30 sekunder rolig igjen osv.
Jentene jobbet meget bra og de gjennomførte totalt 5 - 6 stigningsløp. Mange som var slitne og det var jo også meningen selvfølgelig. De har godt av å ha litt puls over tid med tanke på å bygge opp litt ekstra kapasitet.
Men vi var ikke ferdig, og vi småjogget bort til lysløypa. Der avsluttet vi med bakkeløp opp til brua ved veien som er god stigning i vel 250 meter tenker jeg. Vi løp 2 drag opp på 75 -80% fart med rolig jogg ned igjen og avsluttet med et tredje drag hvor det var valgfritt tempo for jentene. Gledelig at alle lå på 75-80% av kapasitet også på siste draget, mens vi tre fedrene som var med avsluttet med en spurt opp bakken.
Derfra jogget vi rolig tilbake til hallen. Jeg tok en avstikker innom butikken og kjøpte en velfortjent innsats is til alle jentene, noe som var poplulært.

Moro å se at de jobber hardt og det var også veldig bra trening for oss fedrene som var med. Totalt sett hadde jeg en snittpuls på 156 hele økta under ett, men var oppe i 187 på det meste så fikk absolutt kjent at det var trening for meg også.

-S-

Ingen kommentarer: