søndag 12. september 2010

God og godere langtur

Uke 36 Dag 4: Økt 1: 121 min langtur

Soundtrack: Chixdiggit – Brunette summer

Fin gjennomføring i går. Våknet tidlig og spiste god frokost og var ut døra før kl 10 idag også. Ikke noe kjøring idag og løp opp til Toppenhaug/inntakeren opp til Åspaviliongen og videre bortover mot øren knakk derifra og opp til Jultønna også inn til Stiboltkrysset og rund Landfalltjern og ned igjen til Årkvisla bakveien opp til Stronghytta rundt Klopptjern og til Spiralen. Tilbake til Jultønna og ned til Hamerborgstrømskogen mot Åspaviliongen og forbi den, ned til Inntakeren og videre ned mot Borgen. Kjørte bort Løkkebergene veien, nøsteveien og forbi gamlehjemmet og hjem. Ny rute. Nesten nøyaktig 2 timer…sweet. Blir veldig mye opp inn og tilsvarende ned hjem men runden innom hammerborgstrøm hjalp så det ikke ble fullt så bratt.

Gikk veldig greit. Kroppen var lett og nesa og gørra var bedre enn i går. Fikk noen hoste kuler men det lever jeg med. Kjente ikke noe til hælen hverken i skogen eller på asfalt men skal være forsiktig. Det overasker meg litt at det ikke var flere ute å løp. På 2 dager så kan jeg telle 3 stk løpere. Det er ikke vast… masse ruslere dog så trivelig nok.

Da ble det 65km på en hvileuke hehe det er bra. Tar det litt pent til uka også men starter med en intervalløkt i morgen.

Ingen kommentarer: